Сияйната кожа е винаги на мода

Няма нищо по-красиво от добре поддържаната кожа. Тя е нашата бариера и защита, нашето убежище, но същевременно е и този неизменен аксесоар, който е неделима част от нас винаги и навсякъде. Ето защо още от древни времена жените полагат грижи, за да имат красива и блестяща кожа. Днес най-добрата грижа, която можем да подарим на кожата си е под формата на козметика с 24К злато.

За да изглежда добре, кожата на нашето тяло трябва да бъде хидратирана и подхранена. Ако искаме да има изкусителен и неустоим вид, тенденциите днес налагат тя да е бляскава и с лек естествен загар, сякаш е целуната от слънцето. Можем лесно да постигнем това с помощта на продуктите за тяло на Suga Buba с блестящи частици от истинско злато.

Освен на красивия вид на кожата, в последните години се обръща все по-голямо внимание и на нейното здраве. Специалистите по цял свят препоръчват да ограничим прекомерното излагане на слънце. А също и да преустановим използването на солариум, ако искаме да запазим кожата си по-дълго време млада и здрава. В този случай блестящото масло за тяло с бял трюфел и гланцът за тяло със златни частичкина Suga Buba са идеалният вариант за нас.

Mодните стандарти неумолимо налагат образа на сексапилната жена с бляскава и загоряла кожа. Тя изглежда така, сякаш току-що се е върнала от екзотична почивка. Ето защо козметичната индустрия започна да търси решения, които да задоволят не само желанието ни да бъдем красиви и изкусителни, но и стремежа ни да запазим здравето на своята кожа.  С продуктите за тяло на Suga Buba, съдържащи частици истинско златоняма нужда да избираме между здравето и красотата. Можем да постигнем и двете едновременно.

Блестящият гланц с 24К злато съчетава в себе си свойствата едновременно да хидатира и подхранва кожата, но и да я дарява с онзи така желан блясък и загар. И не, това не е автобронзант, от който ставаме на петна. Това е ново поколение продукти, които придават на кожата до един тон по-тъмен вид и гланцово покритие, а ефектът трае до измиване.

В състава им са включени подхранващи съставки, които даряват кожата  с необходимата й хидратация. А бляскавите частички истинско злато придават този така неустоим, улавящ свелината и погледите вид, за който всяка жена мечтае.

В световен мащаб звездите не просто използват козметика за тяло със злато. Те толкова силно вярват положителните й свойства, че я правят част от своите козметични колекции. Риана лансира своя продукт „лава за тяло“, част от нейния бранд Fenty Beauty, Кайли Дженър и Ким Кардашиян също притежават подобни продукти за тяло с блестящи частици.

В България тази концепция за здрава и красива кожа е въплътена в продуктите на Suga Buba, предоставящи подхранване, тен и блясък в едно. Това, което отличава блестящият лосион с 24К злато и маслото за тяло с бял трюфел, е фактът, че те са абсолютно веган, без никакви животинки продукти в състава си. Освен това в продуктите на Suga Buba няма консерванти, парабени или силикони. Това ги прави подходящи за всеки тип кожа, вкючително и за чувствителна. И не на последно място – никога и под никаква форма не са тествани върху животни.

 Suga Buba предлага най-бързия и здравословен начин да осъвършенствате кожата си за секунди през деня и през нощта.

 През деня – с „Емулсия за тяло с масло от шеа и бял трюфел“:

- съдържа масло от шея;

- съдържа бял трюфел;

- интензивно и дълготрайно хидратира кожата;

-  има в състава си над 20 вида мика с оттенъци на сребристо.

 През нощта – с „Гланц за тяло с 24 К злато“:

- с 24-каратово злато;

- прави кожата с един тон по-тъмна;

- заглажда несъвършенствата;

- придава гланцов и бляскав ефект;

- хидратира;

- над 20 вида мика с оттенък на златисто.




 

 


Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.


You may also like

Виж всички
Example blog post
Example blog post
Example blog post